ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ – CHEF”

Την Παρασκευή 29/11/2024, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα «sous vide» για την ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας chef».

 Oι καταρτιζόμενοι έμαθαν τρόπους μαγειρέματος, χρόνους ψησίματος  και όλη την διαδικασία που αφορά το φαγητό σε κενό αέρος.

Και το αποτέλεσμα ήταν 2 υπέροχα πιάτα με κοτόπουλο: Σταλίδα pepper μουστάρδας  και Buffalo chicken baked potatoes.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Bουμβουλάκη Ιωάννη για την επίδειξη και την συνεργασία του για αυτό το αποτέλεσμα !

Ίσως σας ενδιαφέρουν…